NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Tupakointi saa ihosi näyttämään mausteisemmalta ja edistää ryppyjen muodostumista. Tupakointi supistaa ihon kaukaisimmissa kerroksissa olevia pieniä verisuonia, mikä heikentää verenkiertoa ja tekee ihosta vaaleamman.

  Tämä myös kuluttaa ihoa happea ja lisäravinteita, jotka ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnille.

  Tupakointi vahingoittaa liikaa kollageenia ja elastiinia – säikeitä, jotka mahdollistavat ihosi laadun ja monipuolisuuden.

  Laajentuessa tupakoinnin synkät ilmeet – kuten huulten painaminen yhteen hengitettäessä ja silmien siristely estääksesi savun – voivat edistää ryppyjen muodostumista.

  Laajentuessaan tupakointi lisää mahdollisuuttasi saada okasolusyöpä.

  Jos tupakoit, täydellinen tapa">täydellisin tapa varmistaa ihosi on lopettaa. Kysy asiantuntijalta vinkkejä tai lääkkeitä tupakoinnin lopettamiseksi.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Rajoita suihkuaikaa. Kuuma vesi ja pitkät suihkut tai suihkut poistavat öljyt iholtasi. Rajoita suihku- tai suihkuaikaasi ja käytä lämmintä vettä kuuman sijaan.


  Säilytä strateginen etäisyys kiinteisiin puhdistusaineisiin. Kiinteät puhdistusaineet ja puhdistusaineet voivat poistaa öljyä iholtasi. Valitse instep pehmeät puhdistusaineet.

  Ajele huolellisesti. Varmistaaksesi ja rasvaaksesi ihosi, levitä parranajovoidetta, kosteusvoidetta tai geeliä jonkin aikaa äskettäin parranajon aikana.

  Käytä puhdasta, terävää parranajokonetta saadaksesi lähimmän parranajon. Ajele karvan kehittymisen aikana, ei sitä vastaan.

  Taputtele kuivaksi. Pesun tai pesun jälkeen taputtele tai tahraa ihosi varovasti kuivaksi pyyhkeellä, jotta iholle jää hieman kosteutta.

  Kosteuttaa kuivaa ihoa.

  Jos ihosi on kuiva, käytä ihotyyppisi mukaista kosteusvoidetta. Päivittäiseen käyttöön kannattaa harkita kosteusvoidetta, joka sisältää SPF:n.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  Ääni syö vähemmän voi auttaa sinua näkemään ja tuntemaan olosi hyväksi. Syö runsaasti luonnontuotteita, vihanneksia, täysjyvätuotteita ja kaltevia proteiineja.

  Vähemmän syömisen ja ihon puhkeamisen välinen yhteys ei ole selvä – mutta muutamat tiedustelevat ehdotuksia, joiden mukaan syöminen vähemmän rikkaalla nurmiöljyllä tai kulmaöljylisäaineilla ja moo onnettomien rasvojen ja valmistettujen tai jalostettujen hiilihydraattien kanssa voi edistää nuorekkaan näköistä ihoa.

  Runsaan veden juominen auttaa pitämään ihosi kosteutettuna.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics