NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Tiesitkö, että ihosi irtoaa noin 40 000 ihosolua joka päivä?

  Koska ihosi on kehosi suurin elin, se voi olla puolustava este, joka täydentyy jatkuvasti.

  Se ei ikään kuin säätele lämpötilaasi, vaan suojaa sinua infektioilta, taudeilta, auringolta ja muilta ilmastotekijöiltä, joten voit pysyä terveenä, kiinteänä ja dynaamisena.

  Siksi ihosi hoitaminen on niin tärkeää. Jonkin aikaa äskettäin päätit aloittaa käyttämättömän ihonhoitoohjelman (tai äskettäin olet heittänyt päälle toisen kerroksen kurkkumelonikosteusvoidetta), ihotautilääkäri, MD, tarjoaa 10 parasta vinkkiään ihosi hoitamiseen.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Huolimatta siitä, kuinka välttämätöntä lepo on fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille, sinun on haastavaa vaatia riittävää laadukasta lepoa joka yö.

  Puutteellisen levon vaikutus voi tuntua kaikilla elämäsi alueilla. Jokaisen päivän jälkeen tekemäsi lepotaipumus – eli lepopuhtaus – voivat vaikuttaa positiivisesti siihen, kuinka hyvin lepäät.

  Katsomme tarkemmin, kuinka levätä paremmin, selkein vaihein lepotaipumustesi eteenpäin viemiseksi.

  Huoneympäristösi arvioinnista leposuunnitelmasi optimointiin – lähestymistapamme ylivoimaiseen uneen sisältää tiettyjä aktiviteetteja, joilla voit tehdä torkkumisen lopettamisesta, torkkumisen jatkamisesta ja levänneenä herätmisestä vähemmän vaativan.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  On erittäin tärkeää, että sinulla on tarpeisiisi ja mieltymyksiisi parhaiten sopiva makuutyyny, jotta voit ilman epäilystäkään, että olet riittävän mukava rentoutuaksesi.

  Vahvan nukkumatyynyn ja pehmusteen antaminen takaa, että selkärankasi palautuu oikeutetusti ja säilyttää strategisen etäisyyden tykkäyksiin ja kipuihin.

  Lakanat ja lakanat ovat tärkeä osa sänkysi viihtyisyyttä. Etsi vuodevaatteita, jotka tuntuvat mukavilta kosketettaessa, jotka auttavat pitämään mukavan lämpötilan yön keskellä.

  Square Out Light: Runsaan valon esitys voi heikentää untasi ja vuorokausiliikuntaa.

  Sähkökatkosverhot ikkunoiden päällä tai leposuojus silmien päällä voivat nelikulmaisen valon ja välttää sen interferometristä yhdessä leposi kanssa.

  Strategisen etäisyyden säilyttäminen paistavasta valosta voi auttaa sinua siirtymään nukkumaan ja edistää melatoniinin, lepoa edistävän hormonin, tuotantoa kehossasi.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics