NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Urien, eräpäivien ja tapaamisten maailmassa muutamalla naisella on hädin tuskin aikaa vaatia itsestään huolta niin kuin heidän pitäisi. Heillä ei myöskään ole aikaa nähdä ihoaan.

  Myös lisääntyvä saastuminen ja ikään kuin poikkeukselliset ilmastot pahentavat asiaa. Kun ottaminen sen jälkeen, kun perustavanlaatuinen ihonhoitoaikataulu muuttuu intensiiviseksi, ihosi voi muuttua synkäksi ja kuolleeksi.

  Siksi on perustavanlaatuista suorittaa itsehoitorituaali, joka tekee eron ihostasi.

  Monen asian samanaikainen jongleeraaminen voi olla järkyttävää, ja venytys on yksi ihon suurimmista vihollisista. Kaikki työssäkäyvät naiset saivat noudattaa kunnollista ja onnistunutta ihonhoitoohjelmaa säilyttääkseen kiiltävän ja erinomaisen ihon.

  Vieritä alaspäin löytääksesi muutamia vakuuttavia ihonhoitovinkkejä työskenteleville naisille ja säilyttää strateginen etäisyys ihonhoitoongelmiin.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Älä käytä kosmetiikkaa päivittäin: Yli 8 tunnin käyttäminen kosmetiikassa voi olla tuhoisaa ihollesi.

  Siinä tapauksessa, että menet toimistoon täydellä kosmetiikkalla, se ei ole terveellisin käytäntö. Ei ole järkevää pitää kemikaaleja sisältäviä tuotteita iholla 9-10 tuntia, koska kosmeettisia hiukkasia voi kertyä ihohuokosiin, mikä voi johtaa ihoongelmiin.

  Jos mahdollista, mene toimistoon ilman kosmetiikkaa ja anna ihollesi valoa

  On erittäin tärkeää antaa ihollesi hetki aikaa hengittää varauksetta.

  Jos päätät mennä ilman kosmetiikkaa, älä unohda puhdistaa ja kosteuttaa sitä asianmukaisesti. Älä myöskään unohda levittää aurinkovoidetta.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  Pese kohtaamasi kotiin palattuasi

  Saastuminen ja muut luonnolliset muuttujat voivat johtaa lian kerääntymiseen ja ihon likaantumiseen.

  Jos kasvoja ei puhdisteta kunnolla, seurauksena voi olla iho-ongelmia. Osallistu upeaan puhdistusaineeseen kohtaamiseensi ja tee siitä taipumus pestä kohtaamasi toimistolta palattuasi. Tämä auttaa sinua varmistamaan ihosi vaurioilta.

  Älä ohita aurinkovoidetta: Aurinkosuojavoide voi olla pakollinen jokaisessa ihonhoito-ohjelmassa. Älä epäilemättä käytä aurinkovoidetta äskettäin toimistossa käydessäsi ja käytä sitä uudelleen jokaisen 3–4 tunnin välein.

  Älä myöskään ohita aurinkovoidetta myrskyn keskellä. Ympäristössä olevat vahingolliset auringonsäteet voivat todellakin satuttaa sinua kesäkauden aikana.

  Pohditaan, että aurinkovoiteen käyttämättä jättäminen ja luonnollisten laukaisimien huomiotta jättäminen voi johtaa iho-ongelmiin, kuten pigmentaatioon ja ihon herkkyyteen.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics