NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Levitä aurinkovoidetta joka päivä jonkin aikaa äskettäin, kun olet ulkona. Aurinkosuojavoide on lähimpänä nuoruuden lähdettä. Se voi todella hidastaa ihon ikääntymistä. Se voi myös auttaa ennakoimaan ihosyöpää.

  Etsi aurinkovoidetta, joka tarjoaa laajan kirjon varmuuden, SPF 30 (tai korkeamman) ja vedenkestävyyden.

  Vauvojen ihon suojaaminen auringolta on erittäin tärkeää, mutta AAD määrää aurinkovoidetta, kuten 6 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

  Älä tupakoi. Tupakointi nopeuttaa ihosi ikääntymistä. Siinä tapauksessa, että tupakoit, haavasi toipuminen kestää kauemmin. Ja tiedustella näyttää siltä, ​​että tupakointi vähentää muutamia ihoinfektioita, psoriaasin ja hidradenitis suppurativan mukaan lukien.

  Tarkista ihosi ihosyövän varalta. Ihon itsetutkimukset voivat auttaa sinua löytämään ihosyövän varhaisessa vaiheessa, kun se on erittäin hoidettavissa. Jos huomaat paikan, joka poikkeaa muista tai paikan, joka muuttuu, kihelmöi tai valuu, ota yhteyttä ihotautilääkäriin.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Käytä itseruskettavaa, jos haluat näyttää ruskettuneelta. Aina kun rusketat sisältä tai ulkoa, ikäännät ihoasi harkitsemattomasti. Lisäksi lisäät mahdollisuuttasi saada ihosyöpä.

  Itseruskettava voi tarjota sinulle tarvitsemasi näön ilman vaaroja. Jotta ihosi pysyy kiinteänä, sinun on suojattava se auringolta, kun käytät itseruskettavaa.

  Käytä ihonhoitotuotteita, jotka sovittavat yhteen ihosi tarpeet. Millainen ihosi on - sileä, kuiva, tyypillinen, sekalainen vai herkkä? Onko sinulla ihosairaus? Ihosi tarpeisiin määriteltyjen tuotteiden käyttäminen auttaa ihoa näkemään ja tuntemaan olonsa parhaimmillaan.

  Noudata kehotusta puhdistaa ihosi puhtaaksi. Jos olet hikoillut voimakkaasti tai jos sinulla on aito ihon puhkeaminen, ihosi puhdistaminen voi tuntua normaalilta.

  Älä! Puhdistus pahentaa ihoasi, mikä voi heikentää kaikkia ihosairauksia ihon puhkeamisen vuoksi.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  Pese kohtaasi herääessäsi, äskettäin nukkumassa ja hikoilun jälkeen. Heräämisen jälkeen peseminen poistaa lian ja bakteerit, jotka asettuvat kaikkialle lepääessäsi.

  Viime aikoina sänkyyn mennessäsi sinun on poistettava kosmetiikka ja lika, kuten pakopilvi, savu tai maaperä, joka on saattanut laskeutua ihollesi.

  Afrikkalainen amerikkalainen mies varovasti peseytyvät kohtaavat heijastuksessa

  Pese kohtaamasi hellävaraisesti. Hellävarainen puhdistus saa ihon näkemään parhaansa. Puhdistaaksesi kohtaamasi hellästi, kostuta se haalealla vedellä.

  Levitä siinä vaiheessa hellävarainen puhdistusaine, levitä puhdistusainetta hellästi pyörivin liikkein sormenpäilläsi. Kääri pesemällä puhdistusaine kokonaan pois ja taputtelemalla kohtaamasi hellästi kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

  Venytä vähemmän. Kiinteiden tapojen löytäminen työntämisen valvomiseksi voi auttaa myös ihoasi. Jotkut ihotulehdukset, kuten psoriaasi ja atooppinen ihottuma (dermatiitti), ilmaantuvat säännöllisesti ensimmäisen kerran, kun joku tuntee olevansa todella keskittynyt.

  Push voi myös aiheuttaa useiden ihosairauksien pahenemista, ihon puhkeamista, ihotulehdusta, psoriaasia ja ruusufinniä.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics