NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Hanki sopiva lepo: Hyväksy tai älä, levon tarve on yksi huomattavimmin kauheimmista asioista, joita voit tehdä ihollesi.

  Lepo myöhään illalla ja aikaisin nouseminen toimistoon aamulla voi johtaa hyvinvointiongelmiin. Lisäksi se vaikuttaa ihoasi haitallisesti, koska yöllä ihosi korjaa itse itsensä.

  Jos ihosi ei ehdi korjaantua, se voi aiheuttaa iho-ongelmia.

  Ota öisen ihonhoitoohjelman jälkeen: Eikö sinulla ole aikaa tehdä ihonhoito-ohjelman jälkeen aamulla?

  Yritä ottaa yhden jälkeen illalla. On käynyt ilmi, että ihosi on korjaustilassa yöllä, joten yöaikataulu on ikään kuin eduksi ihollesi.

  Puhdista ensin ihosi kasvovedellä ja levitä iholle yövoidetta ja voidetta. Levitä tällä hetkellä seerumia ihollesi ja taputtele sitä kevyellä kädellä hieroen itseäsi. Tee se rutiininomaisesti nähdäksesi eron ihossasi.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Kuori ihosi: Kuorinta on mukavaa ihollesi, koska se auttaa poistamaan kuivan ihon kertymät, mikä tekee ihosta terveen ja sileän.

  Sinun tulisi kuoria ihoasi kahdesti viikossa, jotta huomaat ihosi muutokset. Tavallinen ihon kuorinta muuttaa ihosi väriä ja tekee siitä heleän ja kiiltävän.

  Käytät hellävaraista puhdistusta tai mittatilaustyönä tehtyä puhdistusainetta ja kuoriat ihoa hellävaraisesti asteittain. Tee tämä kahdesti viikossa nähdäksesi eron.

  Kokeile kemikaalittomia kotimaisia parannuskeinoja: Käytätkö paketin käteistä hienoihin hoitoihin salongissa?

  Älä! Sen sijaan, että antaisit heidän käyttää kaikkialla kemikaaleilla täytettyjä ihonhoitotuotteita, yritä toimia luonnollisesti. Vaikka tämä hoito antaa sinulle ohimenevän kiillon, se voi aiheuttaa äärimmäistä haittaa ihollesi pitkällä aikavälillä.

  Koska keittiössäsi on niin monia asioita ihollesi saatavilla, miksi nähdä muualla? Voit kokeilla grammaa jauhoja, kauraa, nektaria, riisivettä ja muita sellaisia kotimaisia parannuskeinoja ihollesi, jotka eivät vahingoita ihoasi.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  PSiinä tapauksessa, että olet työssäkäyvä nainen ja yrität löytää perusvinkkejä, mutta vakuuttavia ihonhoitovinkkejä, noudatat näitä vinkkejä, jotka eivät ole niin vaivaa.

  Älä missään tapauksessa jätä huomiotta viittauksia ihotautilääkärille jonkin aikaa sitten, kun olet tehnyt muutoksia ihonhoitoaikatauluusi.

  Aurinkosuojavoide voi olla pakollinen jokaisessa ihonhoito-ohjelmassa. Varmista, että levität aurinkovoidetta jonkin aikaa äskettäin toimistolle asti, ja levitä se uudelleen 3-4 tunnin välein. Älä myöskään jätä aurinkovoidetta väliin sadekuurojen keskellä.

  Ympäristön haitalliset auringonsäteet voivat todellakin vahingoittaa sinua myrskyisen kauden aikana.

  Pohditaan, että aurinkovoiteen käyttämättä jättäminen ja luonnollisten laukaisimien huomioimatta jättäminen voivat johtaa iho-ongelmiin, kuten pigmentaatioon ja ihon yliherkkyyteen.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics