NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Minimoi melu: Melun pitäminen minimissä on tärkeä osa uniystävällisen huoneen rakentamista.

  Jos et voi tappaa viereisiä melun lähteitä, harkitse niiden tukahduttamista tuulettimella tai valkoisella iskukoneella.

  Korvatulpat tai kuulokkeet ovat toinen vaihtoehto, jolla voit estää äänet häiritsemästä sinua, kun sinun täytyy levätä.

  Aseta sisäilman säädin 21 Celsius-asteeseen

  Et tarvitse huonelämpötilaasi käänteentekeväksi tuntemalla olosi yhtä kuumaksi tai kylmäksi.

  Täydellinen lämpötila voi vaihdella yksilön mukaan, mutta useimmat tutkivat perusteita viileämmässä huoneessa, joka on noin 23 astetta.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Pysy pienimmässäkin seitsemässä lepotunnissa: Jos sinulla on mahdollisuus, että joudut ilman epäilystäkään siitä, että saat ehdotetun unen määrän joka yö, haluat siinä vaiheessa sisällyttää tämän ajan suunnitelmaasi.

  Ottaen huomioon asettunut herätysaikasi, työskentele päinvastoin ja erottele tavoite uniaika, joka sallii vähintään seitsemän tuntia.

  Aseta hälytys samaan aikaan joka päivä: On lähes outoa, että kehosi tottuu hyvälle lepoaikataululle siltä varalta, että heräät aina eri aikoina.

  Valitse herätysaika ja noudata sitä, jopa viikon päätteinä tai muina päivinä, kun saat jotain muuta lepäämään.

  Pidä lepot noin 20 minuuttia: Jotta voit levätä paremmin yöllä, on tärkeää noudattaa varovaisuutta päiväunien kanssa. Jos lepäät liian pitkään tai liian myöhään päivän sisällä, se voi syrjäyttää lepoaikataulusi ja vaikeuttaa lepäämisen haluamista tarpeen vaatiessa.

  Loistavin aika levätä on pitkiä puheita alkuillan lounaan jälkeen, ja johtava lepopituus on noin 20 minuuttia.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  Rentoudu 30 minuuttia Jossain vaiheessa äskettäin Sänky: On paljon vähemmän vaativaa lopettaa nukkuminen, jos olet rauhassa.

  Rauhallinen tutkiminen, vähävaikutteinen laajentaminen, virittäminen lieventävään musiikkiin ja rentouttava harjoittelu ovat esimerkkejä tavoista kannustaa oikeisiin älyn ääriviivoihin lepoa varten. Keskity yrittämään rentoutua

  Yli 2 miljoonaa terveydenhuollon toimittajaa ympäri maailmaa valitsee UpToDate-palvelun auttaakseen tekemään sopivia hoitovalintoja ja saavuttamaan parempia terveystuloksia.

  UpToDate välittää näyttöön perustuvan kliinisen valinnan, joka on selkeä, huomionarvoinen ja rikas todellisen tiedon kera.

  sen sijaan, että yrittäisi lopettaa unta.

  Hallittu hengitys, mindfulness-heijastus, dynaaminen lihasten purkaminen ja ohjattu symboliikka ovat tapauksia rentoutumisstrategioista, jotka voivat tarjota apua helpottaen sinua lepoon.

  Irrota laitteet tunnin sisällä Joskus äskettäin Bed

  Tabletit, älypuhelimet ja tabletit voivat pitää aivosi vireillä, mikä vaikeuttaa todella rentoutumista.

  Näiden elektronisten laitteiden valo voi myös tukahduttaa yhteisen melatoniinisukupolven. Niin paljon kuin mahdollista, yritä irrottautua tunniksi tai pidemmäksi aikaa äskettäin nukkumaan mennessäsi.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics