NABLACosmetics

NABLA Cosmetics

CRUELTY FREE & VEGAN NABLA Cosmetics

Tiedot ja kuva kohteesta nobebeauty.fi by madapril

Naktsmītnes Kuldīgā
 • NABLA Cosmetics. NABLA.

  NABLA on cruelty-free-sertifioitu. Tämä on perustavanlaatuinen seikka, sillä meidän erottamaton rakkautemme eläimiä kohtaan on erinomaista ja heidän kunnioitus on meille erittäin tärkeää. PETA-sertifikaatti on selkeä viesti siitä, että uskomme palavasti tähän kosmeettisen tuotannon osa-alueeseen, selkeä viesti, jonka uskomme olevan oikea sinulle, eläimille ja meille, ja siinä sanotaan, että:

  • Emme testaa tuotteiden valmiita emmekä yksittäisiä ainesosia eläimillä.

  • emme tee mitään näistä testeistä muiden puolesta.

  • emme kaupallista tuotteitamme maissa, joissa kaupallistamisen edellytyksenä on pakollinen testaus eläimillä


  NABLA Cosmetics

  Eläinsuojelu on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistamme, joten kosmetiikassamme ei ole eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita, kuten karminiumia. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tuotamme vegaanisia tuotteita.

  Ainoat NABLA-tuotteet, jotka eivät ole vegaaneja, ovat mehiläisvahaa sisältävät tuotteet. Joka tapauksessa voit tarkistaa kunkin tuotteen kuvaussivulta, onko se vegaaninen vai ei.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Eden[NABLA]

  Hanki 30 minuuttia normaalia valoa: Kehon sisäistä kelloa ohjataan valolla.

  Päivänvalo sisältää vahvan vaikutuksen, joten yritä vaatia sitä auringonpaisteessa menemällä ulos tai avaamalla ikkunat tai kaihtimet normaalille valolle.

  Ominaisen valon mittausten saaminen aikaisin päivällä voi auttaa normalisoimaan vuorokausirytmiäsi. Jos ominaisvalo ei ole vaihtoehto, keskustelet asiantuntijasi kanssa melkein käyttämällä valohoitolaatikkoa.

  Harjoittele Vähintään 20 minuuttia joka päivä: Päivittäisellä harjoittelulla on lukuisia etuja hyvinvoinnin kannalta, ja sen käynnistämät muutokset elinvoimassa ja kehon lämpötilassa voivat edistää voimakasta lepoa.

  Useimmat asiantuntijat kehottavat olemaan harjoittelematta vakavasti lähellä nukkumaanmenoaikaa, koska se voi pilata kehosi kyvyn asettua onnistuneesti lepäämään jonkin aikaa.

  Matte Pleasure Lipstick Special Edition Love Me Too [NABLA]

  Rajoita kofeiinia klo 14 jälkeen: Kofeiinipitoiset juomat, kahvi, tee ja virvoitusjuomat mukaan lukien, ovat maailman tunnetuimpia virvokkeita.

  Muutamat ihmiset houkutellaan käyttämään kofeiinista saatavaa elinvoimaa voittamaan päiväsairauden, mutta tämä lähestymistapa ei ole mahdollinen ja voi aiheuttaa pitkäaikaista lepopuutetta.

  Säilyttääksesi strategisen etäisyyden tähän, pidä silmällä kofeiinin saantiasi ja vältä se jälkeenpäin päivän sisällä, jolloin se voi estää nukahtamista.

  Ole varovainen alkoholin kanssa tunnin sisällä Joskus viime aikoina Nukkumisaika: Alkoholi voi aiheuttaa laiskuutta, joten muutamat ihmiset ovat teräviä yömyssyssä jonkin aikaa äskettäin nukkumassa.

  Traagisesti alkoholi vaikuttaa aivoihin tavoilla, jotka voivat heikentää levon laatua, joten on parasta väistää alkoholia ennen nukkumaanmenoa.

  Two Reasons Lip & Cheek Palette Special Edition Sugar Rose [NABLA]

  Syö illallinen pari tuntia Viime aikoina Sänky: Torkkumisesta luopuminen voi olla vaikeampaa, jos kehosi käsittelee edelleen valtavaa illallista.

  Jotta ruokaperäiset lepohäiriöt pysyisivät mahdollisimman vähäisinä, yritä välttää myöhäisiä aterioita ja minimoida erityisen rasvaiset tai mausteiset ruoat. Jos haluat iltapalan, valitse jotain kevyttä.

  Nikotiinin käytön rajoittaminen ja savun esitys: Esittely tupakoida, käytetyn savun laskeminen, on liitetty useisiin lepoongelmiin, jotka laskevat putoamisongelmia torkkuessa ja jaetuissa lepoissa.

  Nikotiini voi olla piriste, ja erityisesti iltanikotiinin käytön on havaittu häiritsevän lepoa.

  Säästä sänkysi nukkumista ja seksiä varten Kuten se oli: Jos sinulla on mukava sänky, houkuttelet sinua viettämään virkistysaikasi siinä, mutta tämä voi todella aiheuttaa ongelmia unen aikana.

  Tarvitset vankan henkisen sidonnaisuuden sänkysi ja leposi välillä, joten yritä pitää harjoitukset sängyssäsi rajoitettuna kokonaan lepoon ja seksiin.

  25,91 € NABLA Cosmetics

  25,90 € NABLA Cosmetics

  24,90 € NABLA Cosmetics